Pinkov istraživački i razvojni centar danas proslavlja drugi rođendan! Zasijaćemo i pokazati svetu za šta smo se spremali ceo život! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.07.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Danas PR CD (Pink Research and Development Center) proslavlja svoj drugi rođendan. Tim povodom, važne poruke poslali su Tijana Petrašinović Mileta, direktor PR-CD i Miloš Petrašinović, suvlasnik.

Pinkov istraživački i razvojni centar danas proslavlja drugi rođendan! Zasijaćemo i pokazati svetu za šta smo se spremali ceo život! (VIDEO)

Foto: Republika

Povodom proslavljanja drugog rođendana PR-CD, novinari Republike posetili su veliku proslavu firme koja je podigla inženjerstvo na potpuno novi nivo. 

Tijana Petrašinović Mileta, direktor PR-CD, poručila je da će prethodnu godinu pamtiti po velikim uspesima.  

- Ovu godinu ću pamtiti po velikim uspesima koje smo postigli. Ono što smo zaista razvili, sve proizvode koje smo testirali, jako je uspešno i mnogo smo ponosni. To nas tera da radimo bolje i više. Svi utisci su ohrabrujući za budućnost - poručila je Tijana. 

Takođe, suvlasnik Miloš Petrašinović je rekao da je pred njima svetla budućnost i zahvalio se svim inženjerima na postignutom uspehu. 

- Uvek smo bili spremni za ovo i živeli smo za to! Uspeli smo da uradimo najbitnije stvari za ove dve godine - poručio je suvlasnik PR CD Miloš Petrašinović povodom 2 rođendana kompanije

Komentari (0)

Loading