Lazetić ide iz Milana na pozajmicu: Marko na meti dvostrukog osvajača Kupa UEFA i novog drugoligaša (FOTO)

Autor:

Sport

13.07.2022

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko je pojačao roso-nere u januaru 2022. godine kada je Crvenoj zvezdi plaćeno 5.000.000 evra.

Lazetić ide iz Milana na pozajmicu: Marko na meti dvostrukog osvajača Kupa UEFA i novog drugoligaša (FOTO)

Foto: Starsport

Marko Lazetić

Talentovani srpski napadač Marko Lazetić (18) u januaru ove godine prešao je iz Crvene zvezde u Milan i tako postao prvi naš fudbaler koji je zaigrao u dresu italijanskog velikana.

Beograđanin je jedinu utakmicu u dresu roso-nera odigrao protiv Intera kada je u igru ušao u 85. minutu, ali su nero-azuri još ranije obezbedili plasman u finale (3:0).

Republika

Foto: Starsport

Marko Lazetić

Reprezentativac Srbije do 19 godina osvojio je Seriju A pod komandom trenera Stefana Piolija, ali će narednu sezonu provesti negde na pozajmici.

Kako pišu mediji na Apeninima, Marko je interesantan Kaljariju, koji će naredne sezone igrati Seriju B, a u priču se uvukla i Parma, takođe drugoligaš, dvostruki osvajač Kupa UEFA, današnje Lige Evrope.

 

 

Plan Milana je da Lazetić ostane u Italiji kako bi naučio jezik i nastavio navikavanje, a i imao i pobednički mentatilet pošto oba "udvarača" žele da se vrate u elitni rang.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading