DANAS VEOMA PROMENLJIVO VREME: Kraj vikenda kišovit, od ponedeljka toplije

Autor:

Vesti

26.06.2022

05:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas promenljivo oblačno s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, na severozapadu pretežno sunčano. Najviša temperatura do 32 stepena.

DANAS VEOMA PROMENLJIVO VREME: Kraj vikenda kišovit, od ponedeljka toplije

Foto: E/Stock

Na severozapadu Srbije pretežno sunčano, a u ostalim krajevima promenljivo uz smenu sunčanih intervala i povremenih kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Vetar slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 19, a najviša od 28 do 32 stepena.

U ponedeljak sunčano i toplo, samo ponegde u planinskim predelima i na istoku Srbije uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 14 do 21, a najviša od 30 do 33 stepena.

I u utorak sunčano i toplo, samo ponegde u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljusak. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 15 do 22, a najviša od 32 do 35 stepeni.

U sredu sunčano i vrlo toplo, samo ponegde u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljusak. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 16 do 24, a najviša od 34 do 36 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading