KADA BISMO SVI BILI KAO OVA BAKA! Dala donaciju iako i sama prosi: "Da nijedna majka ne zaplače"

Autor: Republika

Vesti

06.06.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako već danima prosi u Knez Mihajlovoj, kada su naišli prolaznici koji prikupljaju sredstva za lečenje bolesne dece, baka je dala svoju donaciju.

KADA BISMO SVI BILI KAO OVA BAKA! Dala donaciju iako i sama prosi: "Da nijedna majka ne zaplače"

Foto: Instagram

Dirljiva scena u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu potresla je prisutne prolaznike i naterasla suze na oči svakom ko je mogao da vidi klip na kome je zabeležen nesvakidašnji gest vremešne gospođe.

Iako prosi jer se nalazi u teškom materijalnom stanju, a sav novac daje za lečenje sina, kako navode na Instagram stranici 192rs, ova starija dama, nije mogla da okrene glavu kada su prolazili ljudi koji prikupljaju sredstva za lečenje dece koja boluju od teških bolesti, te je insistirala da doprinese.

Na snimku koji je objavljen na intrernetu, vidi se momenat u kome baka ustaje sa pločnika na kome sedi pored kutije u kojoj je nešto novca, teško prikupljenog, i pruža isti ovim humanim ljudima. 

- Ne uzimaš ti, nego ja dajem, ne, ne, ne. Spasi bože svu decu sveta da nijedna majka ne zaplače - rekla je baka dok su prolaznici pokušavali da je ubede da oni daju donaciju umesto nje.

Njen gest izazvao je gomilu lepih komentara na pomenutoj stranici, među kojima baku nazivaju anđelom i pokušavaju da saznaju na koji način mogu da joj pomognu.

- Bogat je onaj koji daje, a ne onaj koji ima - samo su neki od komentara na pomenutoj stranici.

Na snimku ispod možete videti bakinu humanost na delu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading