OŽIVLJAVALI GA 40 MINUTA! Otac mrtvo dete (3) vozio u bolnicu, susreo se sa Hitnom: Potresni detalji nesreće u Pećincima

Autor:

Hronika

06.06.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć u selu Pećinci u blizini Beograda stradao je trogodišnji D. J. kada je na njega naletelo vozilo marke BMW kojim je upravljao sedamnaestogodišnji O. M. Dečak je ostao na mestu mrtav.

OŽIVLJAVALI GA 40 MINUTA! Otac mrtvo dete (3) vozio u bolnicu, susreo se sa Hitnom: Potresni detalji nesreće u Pećincima

Foto: ST/N. PANČIĆ

Tata pokojnog deteta je odmah stavio sina u automobil u želji da ga odvede u bolnicu. Na putu ka tamo, susreo se sa vozilom Hitne pomoći i lekari su dugo pokušavali da reanimiraju trogodišnjaka. 

Teča deteta koje je tragično izgubilo život ispričao je za Informer kako se tragedija dogodila.

- Moj D. je bio u tom parkić sa ocem. Na trenutak se otrgao tati iz ruke i izleteo na ulicu. Na njega je naleteo BMW. S obzirom na to da je maloletnik bio za volanom vozila, verovatno se nije snašao kada je video dete na ulici. Mislim da nije stigao ni da ukoči. Stao je tek kada ga je udario i odbacio od automobila. Dete je odletelo na asfalt i otac ga je stavio odmah u automobil i krenuli su ka lekaru. U međuvremenu je Hitna pomoć krenula ka Pećincima i oni su susreli. Doktori su odmah pokušali da reanimiraju mališana. Četrdeset minuta su trajali njihovi napori, ali na žalost nisu uspeli - kaže teča pokojnog dečaka. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mesto gde je poginuo mališan

On kaže da je i detetova majka brzo stigla na lice mesta, a scena koja je zatim usledila ledi krv u žilama.

- Kada se to dogodilo na lice mesta je došla i njegova majka. Scena je bila katastrofalna. Taj parkić je totalno nebezbedan na decu. Nalazi se pored same ulice. Bilo je pitanje vremena kada će neko dete da strada.

Maleni D. nije rođen u Srbiji, nije živeo ovde, već je sa roditeljima došao na godišnji odmor.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Parkić u Kupinovu

- Mališan je pre dva dana došao iz Nemačke sa roditeljima kod babe i dete. Došli su ovde na odmor, a sahraniće ga u Minhenu gde je i rođen. Svi su očajni, na lekovima su. Ovo je velika tragedija. D. je bio veoma živahan. Ima starijeg brata koji ga obožava. Ovo je velika tragedija.

Sagovornik kaže da ni porodici momka koji je usmrtio njihovog D. nije lako.

- O. M. je imao probnu dozvolu. Njegova porodica je isto van sebe. Vozio je očev automobil. Ljudi ne mogu da veruju šta se dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading