APOLLON SLAVI PRVI ROĐENDAN: Ceo mesec filmova i serija po ceni jedne bioskopske ulaznice!

Autor:

Vesti

03.05.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uplovite u magičan filmski i serijski svet na prvoj domaćoj online platformi.

APOLLON SLAVI PRVI ROĐENDAN: Ceo mesec filmova i serija po ceni jedne bioskopske ulaznice!

Foto: Promo

Ovaj mesec i proleće provodimo slavljenički – naš Bog kućne zabave, platforma Apollon, slavi prvi rođendan i prvu godinu postojanja, ali tim povodom poklanja vama, dragi naši sadašnji i budući korisnici. Od sada, u 15.000 sati domaćih i stranih filmova i serija možete uživati po novoj ceni – od samo 499 dinara mesečno! Sve što treba da uradite jeste da se registrujete preko sajta registracija.apollon.rs ili pošaljite SMS sa tesktom APOLLON na 7700 – i otvorite filmski i serijski svet u kom ćete uživati: i to bez reklama!

U želji da strani filmovi i serije budu dostupni svima sa prevodom, ali i da vam na dohvat ruke budu najpopularnije domaće serije i kultni filmovi jugoslovenske kinematografije, u aprilu 2021. godine nastao je Apollon – za koga volimo da kažemo da je za ovih godinu dana postao vaš novi član porodice.

I zaista, Apollon nudi najrazličitiji sadržaj za svakog člana porodice. Za klince su tu poznati animirani filmovi, poput „Alvin i veverice“, „Svi psi idu u raj“, „Manu Munja“, „Štrumpfovi“ i drugi, i Niklodeon crtaći: „Kung Fu Panda“, „Sunđer Bob Kockalone“, „Kuća Buka“, „Nindža kornjače“ i mnogi drugi.

Republika

Foto: Promo

 

Za sve tinejdžere koji vole da okupe ekipu tu su „Transformersi“, hit domaća serija „Blok 27“, „Borilački klub“, „Danas 13 sutra 30“, „Zvezdane staze“, „Gospodin i gospodja Smit“, „Helboj“, „Derdevil“, „Uhvati ritam“, domaći tinejdž-film „Pored mene“ i još mnogo akcionih, naučno-fantastičnih, triler filmova, ali i romantičnih komedija.

Kada su mame u pitanju, Apollon nudi filmove poput „Seks i grad“, „Sobarica i senator“, „Iščezla“; zatim strane serije „Sluškinjina priča“, „Ubiti Iv“; ali i hit domaće serije „Pevačica“, „Tajne vinove loze“, „Samac u braku“, „Jedne letnje noći“ i još mnogo drugih ostvarenja za opuštanje posle napornog dana ili filmsko veče sa drugaricama.

Za one tate koje vole da otkrivaju skrivene talente i da uživaju u dobrm akcionim filmovima, tu su „Misterija pravog Šerloka Holmsa“, „Povratnik“, „Argo“, „Gangsterski odred“; domaće serije „Močvara“, „Složna braća: Next đeneration“; kao i jedna od trednutno najpopularnijih stranih serija „Milijarde“.

 

Foto: Promo

 

Apollon ima i veliku bazu filmskih klasika za sve bake i deke – filmovi „Kazablanka“, „Mostovi okriga Medison“, „Veliki valcer“, „Ben-Hur“, „Neoprošteno“, „Sedmorica veličanstvenih“, „Prohujalo sa vihorom“ i „Čaplin“, vratiće ih u mladost, prvi odlazak u bioskop, prvi sastanak pred velikim platnom ili neki drugi događaj koji je obeležio njihov život.

Kada govorimo o Apollonu, jedna od prednosti u odnosu na druge platforme za gledanje filmova i serija, jeste bogat izbor proslavljenih ostvarenja jugoslovenske kinemaografije – „Oktoberfest“, „Ona voli zvezdu“, „Petrijin venac“, „Pad u raj“, „Žikina ženidba“, „Tri karte za Holivud“, „Balkan ekspres“, „Nacionalna klasa“, „Ko to tamo peva“, „Maratonci trče počasni krug“ samo su neki od filmova koji će okupiti porodicu, ali i dati priliku da testirate znanje kultnih replika. Pored toga, na Apollonu vas čekaju i novija domaća ostvarenja: „Afterparti“, „Ekipa“, „Jesen samuraja“, „Mali Budo“, „Šešir profesora Koste Vujića“ i mnogi drugi.

Raznovrsnost sadržaja za sve generacije, jednostavan način prijave i nova cena od samo 499 dinara mesečno: dali smo vam dovoljno razloga da se priključite Apollon porodici – i da Apollon postane vaš novi član porodice!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading