Gorenje OptiBake ugradne rerne su savršene za sve ljubitelje dobre hrane i zabavnih porodičnih trenutaka

Autor:

Vesti

15.04.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa velikim izborom funkcija koje poboljšavaju kulinarsko iskustvo i pomažu u uštedi vremena, Gorenje OptiBake ugradne rerne omogućavaju odlične rezultate kuvanja i dane bez stresa.

Gorenje OptiBake ugradne rerne su savršene za sve ljubitelje dobre hrane i zabavnih porodičnih trenutaka

Foto: Promo foto

Olakšajte pečenje sa našim novim ugradnim rernama, koje su napravljene da služe kako iskusnim kuvarima, tako i početnicima.

OptiBake ugradne rerne dolaze sa AutoBake karakteristikom, potpuno automatizovanim programima kuvanja sa 22  detaljno testirana recepta, od kojih možete izabrati onaj koji vam se najviše dopada.  Takođe, one dolaze sa StepBake funkcijom, koja dodatno pojednostavljuje pripremu jela, jer omogućava korisniku da manuelno podesi programe u tri koraka procesa pečenja.

Nove rerne za one koji žele da dosegnu novi nivo kulinarske veštine i zadovoljstva.

Kombinacija zaobljenog dizajna i dodatnog prostora će obezbediti odlične rezultate za sve ljubitelje kuvanja kod kuće. HomeMade oblik je kreiran sa ciljem da ravnomerno distribuira vruć vazduh kroz celu unutrašnjost rerne i isporuči uvek savršene rezultate pečenja. Takođe, doprinosi na više nivoa uz Multilevel baking, karakteristiku koja omogućava pripremu i do pet posuda sa jelima istovremeno. Svi koji budu inspirisani i požele da isprobaju nove recepte, mogu isprobati SteamAssist funkciju, koja omogućava korisniku da ubrizga paru, kako bi se dobila savršeno hrskava korica.

Olakšan početak zdravijeg načina ishrane.

Dodali smo i AirFry opciju u naše OptiBake ugradne rerne. Ova funkcija prži hranu koristeći isključivo vruć vazduh bez narušavanja ukusa i teksture jela. Na taj način je olakšan izbor svakome ko želi da se zdravo hrani i time doprinese svom boljem zdravlju.

Jednostavno čišćenje omogućava više vremena za zabavu.

Želimo da naši korisnici uživaju u svom slobodnom vremenu, da ga provode sa svojim članovima porodice ili da uživaju u svojim hobijima. Upravo iz tog razloga, mogu da biraju samočisteće karakteristike, koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama, prilikom odabira svoje OptiBake ugradne rerne. PyroClean je najefikasniji način da se očisti rerna sa ekstemno visokim temperaturama koja spaljuje ostatke hrane. CataClean je odličan način da sačuvate čistoću rerne, jer poklopac ventilatora absorbuje svu masnoću i zaprljanja tokom procesa kuvanja.

AquaClean nudi odličnu pomoć u čišćenju rerne. Sve što je potrebno je da sipate vodu u posudu za pečenje i upalite program kako biste omekšali sve nečistoće i lakše ih očistili.

Ponosni smo što vam možemo prezentovati OptiBake ugradne rerne koje će doneti mnogo radosnih porodičnih trenutaka svakome ko smatra da zaslužuje kvalitet i zabavu. O našim izvrsnim novim rernama, možete potražiti više informacija na rs.gorenje.com.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading