NAJHUMANIJI MLADIĆ U SRBIJI! Viktor cepa drva za BOLESNU DECU, STARE, SIROMAŠNE I SAMOHRANE MAJKE!

Autor:

Vesti

27.03.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor (28) iz Rume s pravom nosi epitet najhumanijeg mladića u Srbiji. Do sada je cepao drva za stare, siromašne, samohrane majke, a sada to radi i za bolesnu decu.

NAJHUMANIJI MLADIĆ U SRBIJI! Viktor cepa drva za BOLESNU DECU, STARE, SIROMAŠNE I SAMOHRANE MAJKE!

Foto: Printscreen/Facebook/V kao Viktor

Ranije je ovo radio besplatno svojim sugrađanima u Rumi, ali je onda ovu uslugu počeo da postavlja i u grupi "Budi human - humanitarne licitacije".

 

 

Do sada je pomogao Dušanu, Ognjenu, Vanji, Dorotei, Vukanu, Vasiliju, ali nema nameru da stane. Trenutno je na licitaciji cepanje drva za malu Anđelu.

- Najpoželjniji neženja, dečko koji cepa drva za džabe. Cepa starima, nemoćnima, samohranim mamama i bolesnoj deci. Zauzvrat ne traži ni jedan jedini dinar. Dečko koji je osvojio srca cele Srbije svojom humanošću sada želi da cepa drva za Anđelu. Uslov je da budete iz Rume ili okoline, ali da mu obezbedite prevoz jer dečko ne vozi - glasi licitacija koja se završava danas u 18.48 sati.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading