ŠOLAK KIPTI OD BESA, KAZNILI GA NJEGOVI! Junajted medija na udaru, konačno dolijali!

Autor: Republika

Vesti

23.03.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šolakova Junajted medija je prvi put kažnjena od strane Luksemburškog nezavisnog regulatornog tela (ALIA), što je svojevrsni presedan!

ŠOLAK KIPTI OD BESA, KAZNILI GA NJEGOVI! Junajted medija na udaru, konačno dolijali!

Foto: youtube.com/N1

Junajted medija, koja je registrovana u Luksemburgu je više puta prijavljivana ALIA od strane Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM), ali do sada nisu dobili nikakve konsekvence. 

Ipak, sada medijski tajkun Dragan Šolak nije mogao da se izmigolji, pa je podlegao sankcijama, a razlog je što je Sport klub, koji pripada Junajted grupi, emitovao oglasne poruke u kojoj su korišćene nacističke oznake.

Nadležno regulatorno telo ALIA utvrdilo je da je oglasna poruka duboko povredila senzibilitet ljudi koji direktno ili indirektno imaju sećanje na užase Drugog svetskog rata i da može potencijalno da nanesu štetu javnom zdravlju. Takođe, ALIA je ukazala da je nedozvoljena upotreba nacističkih i vojnih simbola iz Drugog svetskog rata u oglasnim porukama. 

Zbog svega navedenog, Junajted medija je kažnjena novčanom kaznom od 1.500 evra. Poznato je da do tajkunu Šolaku ne predstavlja problem i da je to za njega, manje-više, dnevni džeparac, ali nema sumnje da kipti od besa jer sada nije mogao da izbegne kaznu, što mu je uspevalo mnogo puta do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

23.03.2022 19:09

A sta tu trazi gosim glumac....NENAD OKANOVIC ?????? Njega treba kazniti svakako ...zinulo mu dupe za pare !!!!