PRED NAMA TMURAN DAN: Danas oblačno, sa nižom temperaturom

Autor:

Vesti

03.03.2022

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji ujutro mestimicno slab mraz, tokom dana na zapadu i severozapadu pretežno sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno i u većini mesta suvo, na istoku tek se ponegde očekuju slabe padavine, susnežica i sneg.

PRED NAMA TMURAN DAN: Danas oblačno, sa nižom temperaturom

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Uveče u većem delu razvedravanje, u Vojvodini umereno naoblačenje. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, zapadni i severozapadni. Jutarnja temepratura od -5 do 2, najviša dnevna od 4 do 10 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod, prenosi Tanjug.

U Beogradu promenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena. Vetar uglavnom slab, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 1, najvisa dnevna oko 8 stepeni.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Kiša

U Srbiji do ponedeljka promenljivo oblačno, u petak na severu ponegde s kisom, a za vikend padavine se ocekuju u ostalim predelima - u nižim kiša i sneg, u brdsko-planinskim sneg.


Poćetkom sledeće sedmice uglavnom suvo. U utorak naoblačenje s kisom, susnezicom i snegom sa jugozapada će se u sredu i cetvrtak proširiti i na ostale krajeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading