POTPISANO! Najbolja domaća građevinska firma CONCORD WEST izvodiće radove na Konstantinu Velikom: Ministar sve potvrdio (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

25.02.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Momirović očekuje da sređivanje kompleksa aerodroma bude gotovo do 2024. godine.

POTPISANO! Najbolja domaća građevinska firma CONCORD WEST izvodiće radove na Konstantinu Velikom: Ministar sve potvrdio (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović potpisao je danas ugovor sa firmom Concord West koja je u sastavu konzorcijuma domaćih kompanija koje će raditi na dogradnji pristanišne zgrade na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu.

On je rekao da se očekuje da radovi budu završeni do 2024.godine te da je cilje aerodroma konstantin Veliki da opsluži preko 1.5 miliona putnika godišnje.

- Očekujemo da radovi na dogradnji terminalne zgrade, novog kontrolnog tornja i sređivanju kompleksa aerodroma budu gotovi do 2024. godine i da aerodrom bude nezaobilazna vazdušna luka za velike međunarodne avio kompanije. Cilj je da aerodrom Konstantin Veliki opsluži preko 1.5 miliona putnika godišnje. Razvoj Niša je naš prioritet. Do Niša rekonstruišemo prugu u sklopu međunarodnog Koridora X, gradimo auto-put Niš - Priština, a sve sa ciljem da u ovaj grad dovedemo veliki broj investitora. - napisao je ministar na svom instagram nalogu

 

 

Inače radove na aerodromu u Nišu izvodiće građevinska firma Concord West jedna od naših najboljih domaćih firmi.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading