MIROSLAV PONOVO ŽIV NAKON PISANJA SRPSKOG TELEGRAFA: Upisan u knjige, a i dobio novac koji mu sleduje kao i svakom drugom živom penzioneru

Autor:

Vesti

01.02.2022

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leskovčanin Miroslav Pavlović koji već tri meseca pokušava da dokaže da je živ, ponovo je "oživeo" nakon pisanja našeg lista.

MIROSLAV PONOVO ŽIV NAKON PISANJA SRPSKOG TELEGRAFA: Upisan u knjige, a i dobio novac koji mu sleduje kao i svakom drugom živom penzioneru

Foto: printskrin/TV Prva

Miroslav je saznao da je među mrtvima kada je hteo da podigne 20 evra državne pomoći za penzionere. Ostao je bez pomoći zbog dokumenta iz Uprave za trezor. Miroslav je počeo da obilazi institucije kako bi dokazao da je živ.

U matičnoj službi u Leskovcu otkrili su da su njihove kolege u Nišu napravile grešku. Pavlovićev matični broj prelepili su preko Nišlije sa istim imenom i prezimenom, koji je umro još 1979 godine.

Sadaa je agonija u koju je ni kriv nidužan Miroslav upao, konačno gotova. Uplaćena su mu sredstva koja su ga sledovala, kao i svakog penzionera. Upisan je ponovo u matične knjige i Uprava za trezor je izvršila uplatu pomoći za koju je aplicirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading