METAK U GLAVU PRED MUŽEM! Supruga fudbalera ubijena na koncertu! (FOTO)

Autor:

Sport

01.02.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedia dogodila se u nedelju veče u Paragvaju, kada je supruga tamošnjeg poznatog fudbalera Ivana Toresa ubijena na jednom festivalu tokom koncerta.

METAK U GLAVU PRED MUŽEM! Supruga fudbalera ubijena na koncertu! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Kristina Vita Aranda

U pitanju je Kristina Vita Aranda (29), koja sa igračem Olimpije iz Asunsiona ima troje dece, a koja je očigledno slučajno pogođena hicem u glavu i preminula je na putu do bolnice.

Tamošnji mediji javljaju da je Tores sa suprugom, kao i još nekim prijateljima, bio na muzičkom festivalu u San Bernardinu na kom se nalazilo oko 7.000 ljudi i da je Kristina samo pala u jednom trenutku.

 

 

Ističe se da je povređeno još pet osoba i da je najverovatnije u pitanju obračun mafije. Preciznije, pokušaj ubistva vođe suparničke grupe koji je boravio na pomenutom festivalu.

 

 

Tores je bio prvi koji je podigao svoju suprugu i pokušao na vreme da je odveze do bolnice, ali nažalost nije bilo spasa.

Kristina se bavila fitnesom i bila personalni trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading