JEDNA OD NAJPOZNATIJIH BENZINSKIH STANICA U BEOGRADU U NOVOM RUHU! NIS u modernizaciju "Zmaja" uložio više od 3 miliona evra

Autor: Republika

Vesti

18.01.2022

15:29

Benzinska stanica "Zmaj 1", jedna od najpoznatijih u Beogradu, u potpunosti je rekonstruisana, a u njenu modernizaciju kompanija NIS uložila je više od 3 miliona evra.

JEDNA OD NAJPOZNATIJIH BENZINSKIH STANICA U BEOGRADU U NOVOM RUHU! NIS u modernizaciju "Zmaja" uložio više od 3 miliona evra

Ovaj objekat nalazi se na auto-putu Beograd-Zagreb i jedan je od najmodernijih u mreži od više od 400 benzinskih stanica kojima NIS upravlja u Srbiji i zemljama regiona. Tim povodom danas su ovu benzinsku stanicu obišli zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, generalni direktor kompanije NIS, Kiril Tjurdenjev i direktorka marketinga i komunikacija u kompaniji McDonald’s Srbija, Desanka Landauer.

Reč je o najmodernijem maloprodajnom objektu u mreži kompanije NIS i dvadeset šestom objektu premijum brenda GAZPROM u Srbiji. Izgrađena u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima,  nova benzinska stanica NIS-a opremljena je vrhunskom digitalnom  tehnologijom i poseduje pet „ostrva“ sa dvostranim multifunkcionalnim automatima za točenje goriva. 

- Želim da se zahvalim kompaniji NIS koja nastavlja da investira u Srbiju. Želim da podržim svakoga ko ulaže u Grad i ko želi da otvara nova radna mesta. Svako novo radno mesto je za nas važno i zato sam došao ovde da ohrabrim NIS da nastave da investiraju, a oni će u okviru svog plana nastaviti da ulažu kako u Beograd, tako i u Srbiju. NIS je  nama dobar partner i svaka investicija je važna - istakao je ovim povodom Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Grada Beograda.

Promo

Kiril Tjurdenjev, Goran Vesić i Desanka Landauer

Generalni direktor kompanije NIS, Kiril Tjurdenjev, naveo je da, zahvaljujući investicijama u maloprodaju, NIS danas ima jednu od najmodernijih i najvećih mreža u celom regionu.

- Od 2009. godine u modernizaciju naše maloprodaje u Srbiji uložili smo više od 200 miliona evra. Ova ulaganja i nadalje će biti jedan od prioriteta za NIS. Otvaranjem nove benzinske stanice “Zmaj” istovremeno jačamo naše strateško partnerstvo sa Beogradom i donosimo najmodernije trendove u oblasti maloprodaje u Srbiju. U tome imamo snažnu podršku naših partnera iz Vlade Srbije i Grada Beograda - istakao je Tjurdenjev.

Direktorka marketinga i komunikacija u kompaniji McDonald’s Srbija, Desanka Landauer, izjavila je ovim povodom: 

- Prethodne godine smo otvorili tri nova restorana i renovirali ovaj jedan restoran koji danas svečano otvaramo i koji je jedan od omiljenih restorana naših gostiju. Želja nas u McDonald’s-u je da budemo dobar poslovni partner u zajednici u kojoj poslujemo, tako da smo  ulaganjem u ovaj restoran doprineli razvoju opštine Zemun, kao jedne od većih beogradskih opština. Nastavićemo sa razvojem i ove godine otvaraćemo nove restorane i nova radna mesta - istakla je Landauer koja se ovim povodom  zahvalila kompaniji NIS na zajedničkom projektu.

Promo

Delegacija na otvaranju renovirane benzinske stanice "Zmaj 1"

GAZPROM benzinska stanica "Zmaj 1" šesti je digitalni maloprodajni objekat kompanije NIS u Srbiji, koji potrošačima nudi jedinstveno iskustvo kroz spoj savremenih tehnologija i inovativnih rešenja u oblasti maloprodaje.  Izgrađena na mestu nekadašnjeg objekta brenda NIS Petrol, novi vizuelni identitet i najmoderniji dizajn nove GAZPROM benzinske stanice upotpunjuje ponuda široke palete goriva domaće proizvodnje kao i pažljivo odabrani asortiman dopunskih proizvoda koji je potrošačima dostupan u okviru Drive Café restorana.

Moderni ambijent koji je već postao prepoznatljiv standard u poslovanju premijum brenda kompanije NIS dodatno je obogaćen  dopunskim sadržajem, a po prvi put u regionu, u sastavu maloprodajnog objekta kompanije NIS nalazi se i McDonald’s restoran. Najnovija benzinska stanica NIS-a, "Zmaj 1",  ujedno je i peti maloprodajni objekat u mreži kompanije na kome će biti omogućeno punjenje automobila na električni pogon.

Kompanija NIS na tržištima Srbije i regiona upravlja mrežom od preko 400 benzinskih stanica u dva maloprodajna brenda, NIS Petrol i premijum brend GAZPROM. Pored Srbije, NIS-ov premijum brend benzinskih stanica, GAZPROM, posluje na tržištima Bosne i Hercegovine, Bugarske i Rumunije. Pažljivo odabranom ponudom vrhunskih goriva, dopunskog asortimana, kao i stalnim unapređenjem usluge i proizvoda, GAZPROM benzinske stanice usmerene su na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača. Na teritoriji Grada Beograda NIS raspolaže mrežom od 63 maloprodajna objekta u čiji razvoj i modernizaciju je kompanija od 2009. godine uložila više od 30 miliona evra.

Komentari (0)

Loading