SNIMAK DRAME NA KOPAONIKU! Pogledajte akciju spasavanja POVREĐENOG SKIJAŠA: S teškim povredama prebačen u Beograd (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.01.2022

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaposleni u Skijalištima Srbije u saradnji sa helikopterskom jedinicom MUP-a, Gorskom službom spasavanja i lekarima iz trauma centra na Kopaoniku uspele su da završe složenu akciju spasavanja muškarca srednjih godina sa teškom povredom glave koju je zadobio na stazi Krčmar na Kopaoniku.

SNIMAK DRAME NA KOPAONIKU! Pogledajte akciju spasavanja POVREĐENOG SKIJAŠA: S teškim povredama prebačen u Beograd (VIDEO)

Foto: GSS

Gorska služba spasavanja

Akcija spasavanja završena je u rekordnom roku, za manje od tri sata, i povređeni muškarac transportovan je u Klinički centar Srbije. 

U akciji spasavanja korišćena je usluga hitnog medicinskog transporta helikopterom, koja je od ove godine dostupna na Kopaoniku zahvaljujući nedavno potpisanom Sporazumu o saradnji između helikopterske jedinice MUP-a, Skijališta Srbije i Gorske službe spasavanja.


Skijališta Srbije apeluju na skijaše i bordere da nose kacige, prilagode brzinu vožnje i da koriste staze u skladu sa svojim skijaškim umećem. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cukerberg

14.01.2022 12:53

Ne skijati na crnim stazama... To i glumica od jedne uloge zna..Ovo može biti opasan hobi. Bogatima nikad dosta zabave...