BAHATOST SVETSKIH RAZMERA! Otac dvoje dece divljao automobilom pa se slupao: Snimak objavio na instagramu (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

25.12.2021

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na instagram stranici 192_rs, osvanuo je šokantan snimak jurnjave kolima i na kraju saobračajnog udesa, a autor objave tvrdi da je reč o ocu dvoje male dece koji se vozio ogromnom brzinom, obilazio preko ostrva, snimao se za Instragram, pa se slupao, a potom se veselio i to podelio na društvene mreže.

BAHATOST SVETSKIH RAZMERA! Otac dvoje dece divljao automobilom pa se slupao: Snimak objavio na instagramu (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Kako je objavljeno na 192_rs, u pitanju je Darko G. iz Inđije, otac dvoje maloletne dece koji je pre nekoliko meseci kod Ljukova izazvao tešku nezgodu u kojoj je njegov saputnik teško povreden, a koji se, sudeći prema objavi, i dalje bahato ponaša i juri ulicama ovog grada, kažu meštani za 192.

Darko se snimao za instagram stori dok vozi svoj automobil i punom brzinom obilazi na mestima gde je to strogo zabranjeno. Na sledećem storiju vidi se potpuno slupan automobil, a Darko i njegov saputnik se vesele i hvale se. Prethodno su se, sudeći po objavama, provodili u jednom lokalnom noćnom klubu, piše 192_rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

(Republika/instagram 192_rs)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading