STRAŠNO! Đilasovci Milenka hoće da ubiju kao pseto, a za Vučića spremili metak

Autor: Republika

Vesti

19.12.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik i potpredsednik SNS-a, Milenko Jovanov javno je dobio pretnju od pristalica opozicije samo zato što je preko svog tviter naloga odreagovao na vest koju je objavio portal naklonjen Draganu Đilasu.

STRAŠNO! Đilasovci Milenka hoće da ubiju kao pseto, a za Vučića spremili metak

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Mesecima unazad neistomišljenici sebi daju za pravo da sude i presuđuju u našoj državi a pored već učestalih pretnji predsedniku Vučiću i njegovoj porodici, žrve su i gotovo svi iz redova Srpske napredne stranke.

Milenko Jovanov je jedan od njih, a izvesni "Aleksandar" je na Milenkovu reakciju uputio javnu pretnju time što je rekao da će ga razbiti kao pseto motkom, pošto na njega neće trošiti metak. Pošto je on verovatno rezervisan za predsednika Vučića.

Samo zato jer je Jovanov odreagovao na tekst koji je objavio portal "Nova" a u kom piše da su karikaturista Dušan Petričić i Bojan Pajtić pružili podršku na navodne napade na reditelja Gorana Markovića i da svi treba da se ujedine i stanu iza njega, na šta je Jovanov upitao sa: U streljački vod?

Poznato je da ovakve pretnje nisu samoinicijativne i da dolaze po direktivi, te se mnogi utrkuju kako bi se svojim gazdama dodvorili.

Ovakav čin je za svaku osudu i potpuno neprihvatljiv, a da li će ovakvi snositi određene konsekvence nadležnih organa ostaje da se vidi.

Republika

Foto: twitter.com/printscreen

Pretnja upućena na Tviteru

Bonus video:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading