SVEŠTENIK NE MOŽE DA IZAĐE IZ DVORIŠTA, ULICA NAM JE BLOKIRANA! Haos na Zvezdari, stanovnici Glamočke ulice tvrde da ih je komšija ZAZIDAO (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

15.12.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na beogradskoj Zvezdari, tačnije u Glamočkoj ulici, nastavljeni su radovi na gradilištu koje je inspekcija nedavno zatvorila

SVEŠTENIK NE MOŽE DA IZAĐE IZ DVORIŠTA, ULICA NAM JE BLOKIRANA! Haos na Zvezdari, stanovnici Glamočke ulice tvrde da ih je komšija ZAZIDAO (VIDEO)

Foto: Printsrkin: Facebook/Bojana Samardzic

- Juče su počeli da rade deo gde je traka kojom je praktično gradilište zvanično zatvoreno, kratko su radili, a danas su varili više od sat vremena na metalnoj konstrukciji, za koju ne postoji dozvola, ni za nju ni za temelj u kom se ona nalazi - kaže je za Blic Bojana, koja se već mesecima bori sa komšijom koji je, kako ona tvrdi, svojom gradnjom potpuno zatvorio jedini prilaz njenoj ali i kući komšija.

https://www.facebook.com/1110864171/videos/758835052179945/

- Mi smo očajni i stvarno ne znamo šta više da radimo. Ulica nam je blokirana i dalje, sveštenik koji živi dole niže ne može da izađe iz svog dvorišta - priča ova žiteljka Zvezdare.

List podseća da je na toj adresi došlo do potpuno bizarne situacije gde je komšija svojom nadogradnjom došao tik do ulaza okolnih kuća, i maltene ih zazidao.

Sve je počelo još 17. avgusta ove godine kada su prilazi kućama u delu Glamočke ulice, ali i onim koje se vode na Ulicu Rebeke Vest, bio zazidan. Deo je srušen, ali tu nije bio kraj. I pored narandžaste trake koja je postavljena i obustave radova koju je naložila inspekcija nekoliko puta do sada, majstori ponovo rade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Andreja

15.12.2021 19:02

To je krivično delo. Investitora u zatvor.