HRABROJ POLICAJKI NAGRADA OD VULINA: MUP reagovao nakon pisanja našeg lista

Autor: A.G.

Vesti

29.11.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se dobro dobrim vraća i da dobra dela umeju da se cene u našoj zemlji, ukazuje i lep gest MUP, koji je sa 30.000 dinara nagradio hrabru policajku Anu Mihajlović (43) iz Bele Crkve jer je početkom oktobra spasla život mladiću Zoranu V. iz ovog mesta, koji je hteo da se obesi.

HRABROJ POLICAJKI NAGRADA OD VULINA: MUP reagovao nakon pisanja našeg lista

Foto: Republika

 

Kako je Ana objasnila, ponosna je što je uspešno izvršila ovakvu akciju.

- Izlišno je pričati koliko nam znači svaki dinar, ali ono što daje elan svima nama je upravo ta podrška, kao i ovakve situacije, koje otkrivaju punu lepotu našeg posla. Ja sam i te kako ponosna što sam policajac i volela bih da možemo s više odvažnosti i vere ispunjavati svoju dužnost - rekla je Ana, o čijem se herojstvu čulo zahvaljujući pisanju Srpskog telegrafa.

Republika

Foto: Republika

Crno na belo - rešenje o dodeljenoj nagradi

Podsetimo, hrabra i inteligentna policajka 1. oktobra ove godine dobila je najteži zadatak u svom životu, a to je da muškarca koji sedi na ivici krova, na visini od tri metra, gde mu je jedan kraj konopca bio vezan oko vrata, a drugi za granu drveta, odgovori od namere da sebi oduzme život. Dobrim pristupom i razgovorom sa Zoranom, koji je bio samo na korak do smrti, Ana je u tome uspela i postala heroj.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading