OGLASILA SE ĆERKA JOVANA MARIĆA POVODOM STANA O KOJEM BRUJI SRBIJA! Evo šta je rekla o bivšoj svog oca, ali i o bratu!

Autor:

Vesti

13.11.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Marić pre izvesnog vremena u javnost izneo informaciju da njegov sin Mateja (20) koga je dobio u trećem braku sa psihijatrom Danijelom Tiosavljević, podneo zahtev da se on iseli iz stana, budući da mu ga je otac poklonio kada je imao sedam meseci, nakon razgovora sa svojom tadašnjom suprugom.

Republika

Foto: Printskrin

Ćerka Jovana Marića Joana stala u odbranu oca

 

Sada je oglasila Joana Nikolić, čerka Jovana Marića iz drugog braka, i dala svoj sud za "Informer" o čitavom ovom slučaju.

- Kada se Mateja rodio, moji otac i majka su bili u braku. Kada je stan kupljen, oni su takođe bili u braku, i samim tim je ta nekretnina zajedničko vlasništvo, koje tata nije ni mogao nikome da poklanja. Njega je Danijela Tiosavljević nagovorila da prepiše taj stan njihovom sinu, ali on nije smeo da prepisuje nešto što nije njegovo. Samim tim, ceo taj ugovor je ništavan. Osnovni sud je to shvatio i presudio u tatinu korist, oni su se žalili i tada se dogodilo nešto neverovatno. Tata je bio na respiratoru u komi, a Viši sud i Apelacija su za samo 20 dana preinačili tu odluku. Još se promenio i sudija. Mislim da ih je neko podmitio - rekla je rezignirana Joana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Kett

13.11.2021 13:29

Doticna "sestra" je dobila nasledstvo, a bratu bi da ostavi nista.. E tugo.

Odgovori 19 74
Vladan

13.11.2021 14:41

Kada psihijatar laže onda smo nisko pali.

Odgovori 43 36
Jelena

15.11.2021 23:34

Iz onoga što smo mogli da čujemo na TV Happy u suočavanju doktora Marića sa advokatom njegove bivše žene, stiče se snažan utisak da su oboje, i on i ona mešetarili, pokušavali jedno drugo da nasamare i terali inat koliko god su mogli. Ona nije ništa bolja od njega, a ni on od nje. Na žalost, njihovo dete je kolateralna šteta njihovog inaćenja. Oboje su psihijatri, a oboje to ne mogu da shvate.

Odgovori 54 11
Masa

16.11.2021 22:05

Sve je dno dna. Pa cerka mora da ga brani to naravno radi zbog sebe ne zbog divnog briznog i pozrtvovanog oca. Sve je dno dna. Koja bruka.

Odgovori 21 20