ANA BRNABIĆ OTKLONILA DILEMU: Ako planirate svadbu, morate da ispunite OVE USLOVE!

Autor: Republika

Vesti

20.10.2021

13:01

Premijerka Srbije Ana Brnabić obratila se naciji nakon završene sednice Kriznog štaba na kojoj je doneta odluka o uvođenju kovid propusnica.

Printscreen/Tanjug

Ana Brnabić

Premijerka Ana Brnabić je pojasnila i kako će nova mera Kriznog štaba uticati na organizovanje proslava, pre svega svadbi.

- Ovo ljudi nije jedina mera, postoji još mera, postoje maske u zatvorenim prostorima, postoje maske u otvorenim prostorima ako ne može da se drži distanca. Da se sve ovo poštuje ne bi bilo potrebe za ostalim - rekla je Brnabić.

Ona je precizirala i za koje slučajeve je potrebna kovid propusnica za organizovanje svadbi.

- Ako neko želi da ima svadbu na otvotrenom, može ne treba kovid propusnica, ako neko želi da ima svadbu ili proslavu u ugostiteljskom objektu i da je završi do 22 sata, takođe ne treba kovid prospusnica. Ali, ukoliko neko želi da ima svadbu ili rođendan u zatvorenom prostoru tj. ugostiteljskom objektu nakon 22 sata onda mora da ima kovid prospunicu, i ne moraju svi koji dolaze na svadbu da budu vakcinisani. Samo neka ih zamole da se testiraju kako bi svi bili bezbedni i to je to - precizirala je Brnabić.

Komentari (0)

Loading