MBAPE PREPUSTIO PENAL MESIJU, PA PORUČIO: Morao sam to da uradim...

Autor:

Sport

20.10.2021

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pari Sen Žermen je savladao Lajpcig u okviru 3. kola Lige šampiona rezultatom 3:2, a to je bio meč Kilijana Mbapea i Lionela Mesija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape i Lionel Mesi

Mbape bio je jedan od junaka pošto je dao prvi gol na meču, da bi u nastavku najpre asistirao Lionelu Mesiju za izjednačenje na 2:2, a onda i izborio penal koji je baš Mesi izveo i postavio konačnih 3:2.

U izjavi za jednu francusku televiziju upitan je zašto je izvođenje penala prepustio Mesiju, pošto je Francuz bio planiran za izvođenje.

- To je normalno i stvar poštovanja. Pa on je Leo Mesi, najbolji fudbaler sveta, naravno da ću mu dati da izvede penal! To što je došao u naš klub je privilegija i to sam rekao već sto puta. Ako je penal, onda ga puca on i tačka. Tu nema rasprave- izjavio je Mbape.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape promašio penal protiv Lajpciga

 

U samoj završnici dosuđen je još jedan penal za PSŽ, koji je izveo Mbape, ali ga je promašio.

- Mesi mi je rekao da ga ja uzmem. To sam uradio samo zato što je sve bilo rešeno. Međutim, prvi, odlučujući je morao on da puca- poručio je Mbape.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading