ŽELJKO MITROVIĆ U DUBAIJU PREDSTAVIO MOĆNI SRPSKI DRON IKA 20: Bespilotna letelica već prvog dana izazvala ogromnu pažnju

Autor:

Vesti

19.10.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po reakcijama i interesovanju koje vlada u Dubaiju, ova bespilotna letelica mogla bi da se nađe u mnogim zemljama širom sveta.

Republika

Foto: Promo/TV Pink

Željko Mitrović u Dubaiju

Posle premijere u Srbiji, vlasnik Pink media grupe Željko Mitrović i predstavnici kompanije PRDC predstavili su i svetskoj javnosti na sajmu „EXPO 2020" u Dubaiju poslednje čudo tehnike, moćni dron IKA 20.

U okviru „EXPO 2020" počela je „Svemirska nedelja" („Space Week"), jedna od 10 tematskih nedelja u kojima će se tragati za rešenjima za neke od najvećih izazova modernog doba, a jedan od izlagača je i Pinkov istraživačko-razvojni centar (PRDC).

Već prvog dana na najvećem svetskom događaju „EXPO 2020", koji je okupio delegacije iz više od 200 zemalja, uspostavljen je kontakt sa velikim brojem onih koji su zainteresovani za nabavku ovog, ali i drugih inovativnih proizvoda koje je razvio Pinkov istraživačko-razvojni centar.

 

Sudeći po reakcijama i interesovanju koje vlada u Dubaiju, ova bespilotna letelica mogla bi da se nađe u mnogim zemljama širom sveta.

Za srpski dron IKA 20, ali i drugi dron IKA 01, zainteresovani su inženjeri, IT stručnjaci i privrednici ne samo iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, već iz celog sveta.

Vlasnik Pink media grupe Željko Mitrović, istakao je da je potražnja za ovim proizvodom, već prvog dana izazvala ogromnu pažnju u Dubaiju, kao i interesovanje za nabavku ove bespilotne letelice...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading