STAN U BEOGRADU DOBILA ANA IZ VRBASA: Izvučeni dobitnici petog kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Autor:

Vesti

16.10.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

"Uzmi račun i pobedi" je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om u cilju u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Foto: RTS/printscreen

Izvlačenje dobitnika

Jedino tada mogu da budu sigurni da trgovac posluje u skladu sa zakonom i da plaća poreze iz kojih se finansiraju zdravstvo, školstvo i druge javne usluge, što je u vreme pandemije važnije nego ikad.

U petom kolu nagradne igre biće dodeljeno pet automobila "fijat 500L", kao i stan u Beogradu, u naselju "Zemunske kapije". U izvlačenju učestvuje čak preko 10 miliona koverti konkuriše za nagrade.

Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja su prikupila 10 fiskalnih računa, ili 10 slipova - potvrda za plaćanje karticom odnosno platnim instrumentom za instant plaćanje putem IPS QR koda, minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu.

U ovom kolu učestvuje rekordan broj od 11.926.534 koverti. Dobitnike nagrada izvlačio je  muzičar Slobodan Trkulja.

Automobile su dobili:

1. Goran Purić iz Beograd

2. Dragomir Marinković iz Bojnika

3. Dragiša Obretković iz Trnjana

4. Veseljka Vuković iz Subotice

5. Darko Ignjatović iz Paraćin

Dvoiposoban stan u Beogradu u naselju Zemunske kapije dobila je Ana Rmuš iz Vrbasa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading