SKANDAL U VRTIĆU U KURŠUMLIJI! Devojčica im pobegla iz obdaništa pa sama pešačila čak ceo kilometar! SLUČAJNO PRONAĐENA!

Autor:

Vesti

08.10.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petogodišnja devojčica neopaženo je išetala iz Predškolske ustanove “Sunce” u Kuršumliji i sama je pešačila čak jedan kilometar.

Republika

Foto: Printscreen

Devojčica sama išetala iz vrtića u Kuršumliji, Ilustracija

Dete se zaustavilo tek u naselju Markovići kod jedne prodavnice gde je pitalo kako može da stigne do majke i svoje kuće. 

Kako je Novostima ispričala Lela Tomašević, prodavačica, da je devojčica sama i da traži roditelje ukazali su joj građani koji su bili ispred prodavnice čekajući da uđu unutra.

- Jedna mušterija me je pozvao rekavši da je ispred prodavnice dete i da traži nekoga.Izašla sam odmah i ugledala lepu devojčicu koja je bila potpuno pribrana i koja je lepo razgovarala.Pitala sam je da li je dobro, a ona mi je rekla da hoće da ide kući - priča Tomašević,

Kako kaže prodavačica, devojčica joj je dala i imena roditelja. Kako žena nije znala ko su ljudi, obratila se koleginici iz druge prodavnice. Ispostavilo se da je baka devojčice njena mušterija. 

Dete je uskoro vraćeno u obdanište, u kojem je rečeno da je devojčica iskoristila trenutak nepažnje vaspitačica i izašla napolje. 

- Htela je da ide kući, ali je pogrešila stranu i otišla u pradavnicu - kažu za Novosti u Predškolskoj Ustanovi “Sunce “ dodajući da se dete oseća dobro kao i da majka devojčice radi u vrtiću.

Inače, iz ove ustanove dodaju da je protiv vaspitačice pokrenut disciplinski postupak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix222

08.10.2021 15:10

Kakav disciplinski postupak.Vaspitacicu u zatvor na koju godinu.