IZGUBIO RAZUM! SKANDALOZNO PONAŠANJE KAPETANA DRAGANA: U centru Beograda skuplja potpise za pomilovanje osuđenog ubice Zorana Đinđića

Autor:

Vesti

01.10.2021

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan i osuđivani ratni zločinac na čelu srpske paravojne jedinice "Knindže", nastavio je da šokira javnost pošto je nedavno pokrenuo inicijativu da se pusti na slobodu Zvezdan Jovanović, osuđeni ubica premijera Zorana Đinđića.

Foto: TV Pink/printscreen

Kapetan Dragan

 

Vasiljković i njegova "Fondacija Kapetan Dragan" danas u centru grada prikupljaju potpise od prolaznika za izlazak Jovanovića iz zatvora.

Vasiljković je tako pokrenuo peticiju za puštanje slobode Jovanovića pa se s pravom postavlja pitanje do kojih granica ljudskog razuma je spreman da ide? Ni manje ni više, osuđivani ratni zločinac tu peticiju naziva nacionalnom kampanjom za predsedničko pomilovanje Jovanovića!

Podsećanja radi, Vasiljković je nedavno čak delio i majice sa likom Jovanovića zbog čega je regovao i poslanik SNS-a Dragan Šormaz.

- Ja ne znam šta je za hapšenje, suđenje, zabranu delovanja ako ovo nije?! Đinđića sam upoznao 1990. godine, nikada nismo bili potpuni politički istomišljenici, ali ovaj koji ga je ubio je bilmez bez mozga i zver koja je učinila zločin nad celom nacijom! Čekam tužilaštvo 48 sati - napisao je Šormaz na Tviteru krajem avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Janko

01.10.2021 15:03

Djubre jedno kakav samozvani kapetan,trebao je da istruli uzatvoru.

Odgovori 11 37
Bara

01.10.2021 16:30

Licno ne.proznajem sud iz Hrvatske drzave,tako da on nije ratni zlocinac. A da je poludeo jeste.

Odgovori 26 7
ceger

01.10.2021 19:20

potpisi idu za izbore ... :) .. klasika kao i uvek ..

Odgovori 2 20
NIKOLAKRAJINALONDON

01.10.2021 19:23

Kao nerko tko je trazio da se bombarduje Srbija do Djindjica mi je stalo ko do proslog snjega. Ali vjerujem da su osudjeni , samo paravan . DOS je pokopao Srbiju gore od Milosevica.

Odgovori 35 9