Aminalon konačno u Srbiji i regionu

Autor: Republika

Vesti

23.09.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na štandu Privredne Komore Republike Belorusije na 88. Međunarodnom Novosadskom sajmu, u prisustvu predsednika industrijsko-trgovinske komore Republike Belorusije Vladimira Ulakoviča, Predsednika Beloruske Akademije Nauka akademika Sergeja Anatonovica Čizuka, uglednih gostiju iz Republike Belorusije, članova porodice autora knjige Aminalon "Napredak" doktora Slobodana Dostanića odrzana je pred-promocija knjige Aminalon Napredak.

Republika

Foto: Promo

 

Knjiga predstavlja važno naučno delo u kome su detaljno opisana iskustva pacijenata, mehanizam dejstva kao i benefiti ovog ozbiljnog preparata namenjen neurološkim, psihijatrijskim, fizijatrijskim pacijentima kao i sportistima nakon sportskih povreda.

Svakako lepa vest za sve verne korisnike Aminalona je da je uvoznik, farmaceutska kuća Terazije Pharm Sevojno svim kupcima Aminalona obezbedila poklon knjigu "Napredak", koja će edukovati sve korisnike koji vrlo malo znaju o preparatu Aminalon renomirane beloruske fabrike Borisovski Borimed.

Takođe treba istaći da stanovnici bivšeg Sovjetskog Saveza Aminalon nazivaju "Super hranom za mozak". Ovom prilikom naglašavamo da jedan od prvih lekara neuropsihijatara koji je afirmisao preparat Aminalon na prostorima bivše SFRJ upravo ugledni srpski i jugoslovenski lekar doktor Slobodan Dostanić autor knjige Aminalon "Napredak".  Pomenuta knjiga će se uskoro besplatno deliti u svim apotekama u Srbiji i regionu.

Preparat Aminalon je upisan u bazu podataka Ministarstva Zdravlja kao Hrana za posebne medicinske namene. Opsirnije na sajtu www.aminalon.com.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading