RADO SRBIN IDE U VOJNIKE! Luda žurka u kasarni podelila javnost (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.09.2021

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva asocijacija na vojsku je obično disciplina ali snimak koji se pojavio na društvenim mrežama pokazao je da i u kasarni nekad može da bude kao u kafani.

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Mladići se vesele u kasarni

 

U narodu se često čuje da kada je neki mladić nezreo i neodgovoran trebalo bi ga poslati u vojsku koja će od njega "napraviti čoveka". 

Muškarci do smrti prepričavaju pakao vojničkih dana i čeličnu diciplinu koju su morali da poštuju.

Ipak, snimak koji se pojavio na društevnim mrežama pokazuje sve suprutno od uobičajenog mišljenja da u vojsci ne sme ni da se trepne bez dozvole.

Na snimku se vide razgaćeni mladići koji se ludo zabavljaju u sobi kasarne.

 

@nikolastosic20

Martovska klasa 2021. VOLjNO! 🇷🇸🇷🇸 ♬ original sound - Nikola Stosic

 

Snimak je podelio korisnike društvenih mreža. Jedni su šokirani i smatraju da takvo ponašanje nije prikladno i samo govori kakva nam je omladina. Mnogi predlažu uobičajene vojničke kazne poput dodatne fizičke aktivnosti pod punom opremom ili održavanje higijene objekta.

 

 

Ipak, brojni su i oni koji podržavaju vojnike pravdajući to njihovom mladošću i hormonima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

02.09.2021 06:47

Živi moci, zdravi i veseli bili!! Oni su naš ponos!! I neka sevesele. Sve je to deo odrastanja i formiranja ličnosti. Imali su hrabrosti da odu u vojsku a ne kao...

3M

02.09.2021 08:05

Slika ništa loše ne pokazuje osim veselje, to što su podigli ruke ne znači da su huligani, možda imaju razlog za veselje, mladost moramo shvatiti...