BOŽU PETKOVIĆA SU ALBANCI UBILI NA KIM, A DANAS CELA SRBIJA PRIČA O POTEZU NJEGOVE ĆERKE: Na TikToku isplivao do sada neviđeni snimak! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

25.08.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici TikTok društvene mreže ovih dana kače veoma popularne video zapise sa nazivom "Ko ti je tata", što je moglo bi se reći postao novi trend na ovoj društvenoj mreži. I dok mnogi kače slike svojih očeva, ali i lažne materijale kao šalu, jedna Katarina dirnula je sve svojom objavom.

Republika

Foto: printskrin

Boža Petković izgubio život braneći otadžbinu

Naime, Katarina Petković je na svom TikTok nalogu objavila popularan video pod nazivom "Ko ti je tata" i tim potezom ganula je celu Srbiju.

Njen tata ,Božo Petković, bio je policijski rezervista koji je 1999. godine ubijen hicima iz snajperske puške pripadnika OVK u selu Orlate na KiM.

 

@katarina_petkoviccc

Moja verzija “Ko ti je tata?” Slava srpskim herojima🤍 🇷🇸 1973-1999 ♬ Home Cover by Lukmco - Luke

 

Božo je stradao ni tri nedelje nakon što mu se rodila mlađa ćerka Anđela. Starija Katarina imala je svega tri godine, ali iako ga je supruga molila da se ne vraća na ratište, on nije mogao da napusti drugove.

- Zadnji put su ga videle na Veliki petak 6. aprila 1999. godine. Dve nedelje kasnije, 19. aprila, metak ga je pogodio pravo u srce, nakon što je njegova četa upala u zasedu terorističke Oslobodilačke vojske Kosova. Iskrvario je posle nekoliko minuta i izdahnuo na rukama najboljeg druga - stoji u objavi na Tviteru njegove ćerke.

- Moja mama je imala 22 godine. Ja sam imala 3 godine. Moja sestra se tek rodila i imala je 20 dana. . Nadam se da si ponosan na nas tri. Na mamu koja je krenula tvojim stopama. Na mene, tvog štreberčića. I na tvoju balerinu i naše malo pegavo čudo. Dale smo sve od sebe. Kunem ti se, jesmo. Hvala ti za svu hrabrost koju smo nas dve nasledile od tebe. Ti si naš heroj - napisala je njegova ćerka Katarina povodom dvadesetogodišnjice od njegove smrti.

Sada je Katarina ponosno objavila video u kome se ređaju slike ovog srpskog heroja i njegove porodice uz opis "moja verzija Ko ti je tata, slava srpskim herojima".

Priča koja slama i najtvrđa srca postala je viralna, a Katarina je umesto popularne pesme "Ko ti je tata" iza koje stoje reperi Gastoz i Tozla, u video ubacila dirljivu pesmu Home u prevodu "Dom" jednog stranog izvođača.

I dok se njeni vršnjaci širom Srbije zabavljaju postavljajući ovakve video zapise na TikTok, Katarina je celom svetu pokazala kakvog je oca imala - heroja naše otadžbine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Luka Kilibarda

26.08.2021 05:08

Slava srpskim junacima🙏

Srki

01.09.2021 08:11

Svaka cast. Na ponos svojoj porodici i svojoj otadzbini.