FUDBALSKI AS UŽIVA U BEOGRADU! Ćavi Martinez jeo tunu tešku neverovatnih 74 kilograma u W restoranu

Autor: Republika

Vesti

17.08.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored istorijskih zdanja, prirodnih lepota i uzbudljivog provoda, sve veći broj posetilaca Beograda privlači i neponovljiva gastronomska ponuda. Zato uopšte i ne čudi što se poznati svetski defanzivac, Ćavi Martinez, opredelio baš za Beograd i novi restoran W Sushi u Galeriji Beograd.

Republika

Foto: Promo

Ćavi Martinez u W Sushi restoranu

Bivši španski reprezentativac, osvajač svetskog i evropskog prvenstva, kao i Lige šampiona, svoje slobodno vreme trenutno provodi u Beogradu. Da se dobar glas daleko čuje, potvrdio je i ekskluzivni restoran moderne japanske i internacionalne kuhinje, W Sushi, koji je imao čast da ugosti ovog proslavljenog sportistu.

- Ćavi je probao i bluefin tunu, takozvanu plavoperku. Plavoperka koja je baš par sati pre toga stigla iz Grčke teška je 74kg i predstavlja zaista raritet. Stvarno se trudimo da naša selekcija premijum morske ribe uvek bude prvoklasna. Sigurni smo da će Ćavi zapamtiti naš restoran - rekao je glavni chef, Paterno Catalo.

Republika

Foto: Promo

Tuna koju su kuvari u W Sushi restoranu spremali

Ćavi je vidno raspoložen odličnim obrokom želeo da se fotografiše sa osobljem i zainteresovanim gostima, a zatim nastavio razgledanje tržnog centra Galerija

- Nije slučajnost što se velike svetske zvezde odlučuju baš za našu autentičnu ponudu. Ćavi Martinez je sa svojim društvom uživao u rolnicama, sašimiju, tuna i losos tatakiju i blek kodu. Mislim da su najviše oduševljeni specijalnim sorbeom sa tečnim azotom na samom kraju. Presrećni smo što smo imali priliku da ugostimo ovako veliko ime svetskog fudbala - rekao je Nikola Kovačević, menadžer restorana W Sushi.

Poznati restoran japanske kuhinje nedavno je imao čast da ugosti i jednog od najboljih štopera u istoriji Premijer lige, Nemanju Vidića. Naš bivši reprezentatvac, uživao je sa porodicom u poznatom prestoničkom restoranu.

W Sushi, sigurno je jedno od atraktivnijih mesta za posetiti, ali hrana može da se naruči i iz udobnosti doma, preko aplikacije CarGo Batler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading