NEKO ZLOUPOTREBLJAVA TRAGEDIJU DETETA! Organizatori protesta "Pravda za Stefana": Nismo obavešteni o blokiranju ulice na Karaburmi! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.08.2021

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulica Marijane Gregoran od noćas je u blokadi zbog protesta "Pravda za Stefana", međutim organizatori ovog protesta su putem Fejsbuka upozorili građane da oni nisu obavešteni o tome, i da neko pokušava da zloupotreni tragediju deteta iz nekog razloga.

Foto: Republika

Protest "Pravda za Stefana": Foto arhiva

Organizatori protesta "Pravda za Stefana" upozorili su građane da neko pokušava da zloupotrebi protest i da navuče gnev komšija i porodice na njih.

Naime, kako se može videti na njihovoj Fejsbuk grupi, organizatori nemaju veze sa trenutnim stanjem i blokadom ulice Marijane Gregoran.

- Dragi sugrađani i komšije, ne znamo ko je ni zašto blokirao ulicu, niko od nas nije o tome  obavešten. Neko očigledno pokušava da navuče gnev komšija na nas i na porodicu, ovim putem vas obaveštavamo da niko od nas nije obavešten o trenutnom stanju! - stoji u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Republika

Foto: Republika

 

Podsetimo, ulica Marijane Gregoran od noćas je u blokadi. Građani su na kolovozu napravili improvizovani grob, knjigu žalosti i stvari od pokojnog dečaka su izneli na ulicu. 

Deda nastradalog Stefana je došao na to mesto i sklonio dečakove stvari, a saobraćaj i dalje ne funkcioniše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading