(FOTO) POLICAJAC POSTAO MILJENIK SRBIJE: Neša strpljivo odgovara na pitanja radoznale devojčice, fotografija IMPRESIONIRALA javnost!

Autor:

Vesti

25.07.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije devojčice koja u policijskoj stanici u Barajevu strpljivo čeka u redu za pasoš i ćaska sa policajcem osvojila je srca korisnika društvenih mreža u Srbiji.

RepublikaFoto: instagram.com/mup_srbije

Kako se navodi u komentarima, policajac koji brižno i pažljivo razgovara sa devojčicom se zove Neša.

Fotografiju je na svom Instagram nalogu objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, a u opisu stoji:

- Dok je strpljivo čekala red za pasoš u Policijskoj stanici Barajevo, jedna devojčica ćaskala je sa policajcem. Imala je razna pitanja vezana za posao koji policajci obavljaju, a naš kolega joj je na svako rado odgovorio. Možda je ova mala devojčica naša buduća koleginica. Od svih pohvala koje dobijamo za rad, najznačajniji nam je iskren dečiji osmeh - objavljeno je na zvaničnoj Instagram stranici MUP.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan Jaksic

25.07.2021 18:32

Ovim povodom bih zeleo da po istom osnovu pohvalim sluzbenike MUP-a u Jagodini povodom izdavanja pasosa detetu. Od dezurnog policajca, preko policajca koji je vodio racuna o redosledu prijava za pasos, pa do sluzbenika za izdavanje. Maksimalna profesionalnost i ljubaznost.