IŠČUPAĆEMO SE: Savić podigao Srbiju na NOGE posle ŠOKA na startu Olimpijskih igara!

Autor:

Sport

25.07.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrali smo fizički veoma zahtevnu utakmicu, Španci su pokazali visok nivo koji stalno raste u poslednje tri godine, rekao je selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić posle poraza od Španije sa 13:12, na startu olimpijskog turnira u Tokiju.

Selektor Srbije Dejan Savić

- Zaslužena pobeda Španije, izvući ćemo pouke, imali smo neke greške koje su izašle u katastrofalne. Ne pamtim kad smo primili 13 golova, ali dugačak je turnir, mnogo je jakih i moćnih ekipa, početak loš, ali moženo da se ''čupamo'' i da ova dva boda nadoknadimo negde - izjavio je Savić.

Srpski reprezentativac Dušan Mandić smatra da je "ključ poraza" u greškama u odbrani, pre svega sa igračem manje.


- Napad je funkcionisao, samo odbranu da osigramo, da igramo čvršće, sve polazi od nas - istakao je Mandić.
RepublikaFoto: Starsport
Filipović i Mandić

Kapiten Filip Filipović kaže da su Španci držali jak ritam od početka, ali da nije iznenađen.


- Sa 13 primljenih golova ne možemo da se nadamo nečemu više. Nedostajalo je neko isključenje manje, primljen gol manje, ali potrebno je da ostavimo poraz iza nas i idemo korak po korak. Prvi sledeći je Kazahstan - poručio je Filipović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bara

25.07.2021 13:02

Bravo igraci. Ubedjen sam bio da Spanci ima da nas ugaze i obriju..kad ono cvrc. Mi smo im pokazali da nismo vise tako losi i da snama nema zezanja. Napred smudjevi

Jastreb

25.07.2021 13:49

Saviću, znate i vi a znamo i mi da je vaterpolu u Srbiji došao kraj. Ali to nije od juče od tog poraza od Španije koja je uvek bila Srpski pacijent čak i sa drugom postavom u timu. Srpski vaterpolo je umro onog trenutka kad SU UNIŠTILI ŠKOLU, VK PARTIZANA NA BANJICI. Jel svi pehari i svi uspesi u Srbiji i SFRJ su u stvari zasluga upravo genijalaca koji su potekli iz Partizanove škole koju je oformio čovek koji je imao viziju a zove se UPAMTITE TO DOK STE ŽIVI, VLAHO ORLIĆ.

Dejan

25.07.2021 22:59

Eh kad cujem ove vaterpolo strucnjake, zgadi mi se. Zbog jednog poraza na OI i to prvog gde ima mesta za popravni vi dizete halabuku i zaboravljate ko je bio sila 12 godina. Svi smo svesni da ce tome doci kraj,al ljudi ne pljujte one koji su u svetu osvojili wve sto se osvojiti moze mozda i najbolja generacija vaterpola ikada...SRAM VAS BILO...