BAHATOST BEZ GRANICA! Jutjuber Miloš u Beogradu na vodi ispraznio PREKO TERASE pun bazen smrdljive vode (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.07.2021

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati jutjuber sa kanala "Kimi's Life" Miloš Kostić kog prati više od 900 hiljada ljudi snimio je video snimak koji je iznenadio njegove pratioce.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

On je odlučio da isprazni bazen pun ustajale i smrdljive vode preko terase stana u kome živi u okviru kompleksa Beograd na vodi. U tome mu je pomagala devojka, koja je stajala napolju i javljala mu gde pada voda. On je odlučio da bazen prazni sa solitera na opšte zgražavanje komšija koji nisu mogli da veruju šta gledaju.

Na snimku, koji je za samo dva dana prikupio 400.000 pregleda, vidi se kako on najavljuje da će preko terase da isprazni bazen, koji je pre toga instalirao na terasu, i kupao se u njemu.

Pomogla mu je njegova devojka Mihaela, koju je poslao ispred zgrade da prati kretanje komšija, "da smrdljiva voda ne padne nekome na glavu". Toliko je bio obziran.

On je počeo da prazni bazen malo po malo, a onda je, pri kraju, celu sadržinu isporučio preko terase.

Ispred zgrade se napravila bara smrdljive i ustajale vode, a jedan deo je završio na terasama stanara koji imaju stanove ispod njegovog.

On je na kraju poručio da će "da plati čistačicu svima kojima je voda pala na terasu".

Miloš sada ima 922.000 pratilaca na svom kanalu, a jedan je od retkih influensera koji je počeo od nule, te sa 24 godine došao do svoje nekretnine. On je počeo da snima u studentskom domu, a kako navodi u okviru novog kompleksa u Beogradu je "siguran da ga pratioci neće uznemiravati, jer je dobro obezbeđen".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading