(VIDEO) OGLASIO SE LEČIĆ NAKON ODBAČENE PRIJAVE DANIJELE ŠTAJNFELD: Da su se mediji pitali, bio bih STRELJAN, reći ću kako se zaista osećam!

Autor:

Vesti

13.07.2021

08:34 >> 09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić oglasio se nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv njega.

RepublikaFoto: Printscreen
Branislav Lečić

- Da su se mediji pitali ja bih bio obučen u belu košulju da me streljate. Prema tome, neću medijima davati nikakvo saopštenje sem ovog sto sam vam rekao, ja čekam zakon, a to znači zvaničnu objavu Tužilaštva jer sam poverio za ovako jednu stvar tešku i ozbiljnu institucijama države koje moraju to da obave, to je njihova dužnost. Prem tome ovo je očekivano, ali trebalo je tri meseca, eto... Čekam zvanično obaveštenje, pa ćemo o tome kako se ja osećam. - rekao je Branislav Lečić za "Republiku".

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld prvo je svom dokumentarnom filmu otkrila da je bila žrtva silovanja, a onda je u javnosti iznela tvrdnje da ju je silovao "moćnih iz filmske industrije". Tek mesecima kasnije je policiji prijavila da ju je 2012. godine silovao stariji kolega - inače poznati glumac Branislav Lečić.

RepublikaFoto: printscreen

I Lečić i Štajfeldova su u martu ispitani i saslušani povodom tvrdnji glumice. Lečić je negirao optužbe.

Nakon toga u ovom slučaju usledilo je zatišje, a onda je za list "Nedeljnik" svoju ispovest dala glumica Merima Isaković koja je rekla da ju je 1978. godine, u vreme dok su bili kolege na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, Lečić seksualno uznemiravao. Ona je rekla da je spremna da svedoči protiv Lečića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading