MRTAV PIJAN NUDIO POLICIJI MITO: Vozio bez vozačke dozvole!

Autor: Republika

Vesti

05.07.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je podnela prijavu pritv muškarca, starog 35 godina, iz Novog Sada, koji je vozio mrtav pijan bez vozačke dozvole, pa je pokušaom da podmiti saobraćajce sa 100 evra!

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Tekst potpisa

Protiv tridesetpetogodišnjeg Novosađanina, policija će podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo davanje mita. Sumnja se da je on, u Bačkoj Palanci, vozio bez vozačke dozvole, u vreme zabrane upravljanja motornim vozilom i pod dejstvom alkohola, kao i da nije bio vezan sigurnosnim pojasom i da je koristio mobilni telefon tokom vožnje – navode u policiji.

Kada ga je policija zaustavila, on je ponudio nudio sto evra policijskom službeniku, kako  ne bi "zaradio" podneo prekršajnu prijavu, a zatim ga vređao i vikao na njega.

 Baahti Novosađanin je zadržan do 24 sata i biće priveden prekršajnom sudiji, uz prijave za kršenje saobraćajnih propisa i narušavanje javnog reda i mira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading