PIJAN I DROGIRAN UBIO BEBU JER JE PLAKALA! MONSTRUM DOBIO 14 GODINA ROBIJE!

Autor: informer

Hronika

31.07.2020

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ferdi Jašari (24) osuđen je juče u Višem sudu u Beogradu na 14 godina zatvora jer je 22. novembra 2018. pijan i drogiran u kući u Zemunu nasmrt pretukao petomesečnu ćerkicu Leonoru, samo zato što je plakala-

Foto: facebook.com/Ferdi Buraz
Ferdi Jašari

Jašari je na početku suđenja priznao krivicu i kroz suze rekao da nije mogao da kontroliše svoje postupke, jer je u tom trenutku bio u nervnom rastrojstvu zbog narkomanske krize.

- Jesam kriv, ali nisam ubica. Nisam želeo to namerno da uradim. Kajem se mnogo i doživotno ću ovo pamtiti. Udario sam je po butini i nekoliko puta pesnicom iza glave dok nije prestala da plače. Bio sam zatvoren u kući, izgubio sam kontrolu zbog droge... Komšija me je jurio, imao sam dugove - pravdao se Jašari.

Na pitanje sudije Bojana Mišića šta mu je beba skrivila odgovorio je:

- Beba nije bila kriva ni za šta. Popio sam pet-šest piva. Uzeo marihuanu, dva džointa... Hteo sam da se ubijem. Izgubio sam ono što mi je najdraže. Samom bih sebi dao doživotnu, ali stvarno to nisam hteo da učinim. Mlad sam i molim vas za blažu kaznu, da mogu da imam porodicu. Meni je ovo opomena da se više nikad ne drogiram.

U trenutku brutalnog prebijanja nedužnog deteta, kako se ispostavilo, Jašari je bio sam u kući. Njegova nevenčana supruga Milena Ibraimović (20) za to vreme je sa sinom Aleksandrom otišla u prodavnicu.

- Kada se vratila, rekao sam joj da sam udarao Leonoru kako ne treba i da ne znam šta će biti s njom. Oko četiri sata ujutru čuo sam da diše na prekide. Pipnuo sam joj nos i obraze i rekao ženi da je odvede kod lekara. Pošto sam imao poternicu, nisam mogao da izađem i ja, samo sam ih ispratio do autobusa - ispričao je okrivljeni.

Milena je odvela bebu u Zemunsku bolnicu, gde je lekarima rekla da ne zna šta joj je. Kasnije je tvrdila da nije smela da kaže istinu, jer joj je suprug pretio. Mala Leonora je ubrzo preminula. Zbog sumnjive smrti urađena je obdukcija, koja je pokazala da je imala serijski prelom rebara, veliki broj krvnih podliva po rukama i glavi... Jašari je uhapšen nedelju dana kasnije, posle ćerkine sahrane.

Policiji ga je prijavila majka Afrodita, kojoj je priznao zločin! 

Lakše duševno zaostao

Veštak neuropsihijatar Ratko Kovačević izneo je u svom nalazu sledeće mišljenje o ličnosti optuženog za ovaj svirepi zločin:
- Ustanovljeno je da je Jašari lako duševno zaostao i njegove reakcije ponekad su impulsivne i nekontrolisane. Skromnih je intelektualnih sposobnosti, ispod proseka. Praktično je bez edukacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading