ŠOKANTNA PROMENA U GRADSKOM PREVOZU: KONTROLORI od danas proveravaju karte UZ OBEZBEĐENJE!

Autor: Republika

Vesti

01.07.2021

16:06

Kontrolori u javnom gradskom prevozu u Beogradu od danas počinju kontrolu karata i putnih isprava u većem obimu i uz podršku obezbeđenja.

ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

To je danas saopštila turska kompanija "Kentkart" koja upravlja sistemom BusPlus.

- Kompanija "Kentkart Southest Europe DOO" od danas počinje kontrolu karata u javnom gradskom prevozu uz povećan broj kontrolora u čijim timovima će biti i licencirano obezbeđenje - navodi se u saopštenju kompanije.

Navodi se i da je nakon zaključenja ugovora za naplatu i kontrolu karata putnika u vozilima javnog prevoza u Beogradu, a u cilju unapređenja poslovanja kompanija "Kentkart" potpisala ugovor sa kompanijom "Profi Team Plus DOO" iz Beograda, prenosi Kurir.

- Do 30 licenciranih radnika obezbeđenja će biti raspoređeno na terenu zajedno sa kontrolorima kompanije "Kentkart". Njihov primarni zadatak će biti preventivno delovanje u smislu izbegavanja sukoba u poslovima kontrole karata i voznih isprava - kažu u turskoj kompaniji i dodaju da veruju da će ovo u mnogome unaprediti posao kontrole.

Komentari (4)

Loading
Dipi

02.07.2021 14:36

Kako se ne potrude,da ne smanjuju gradski prevoz leti,ne znaci da ako djaci ne idu u skolu,da ne ide niko nigde vise.Najvaznije je da se kontrolorima obezbedi obezbedjenje,a to sto disemo jedni drugima za vratom u prevozu,ili sto cekamo autobus duze po autobuskim stajalistim,to nikom nista

Maxi

04.07.2021 04:54

Pa kupite kartu..uAustraliji postoje kontrolori karata plus naoruzana policija specijalno za javni prevoz..imas kartu...nemas nikakav problem

Miro

04.07.2021 12:21

Znači karta mora se kupiti,nego pišete turski prevoznik u Beogradu Omladini sve vas volim i podržavam,zašto bre turci u Srbiji??????