VEDRANA RUDAN STALA NA LUDI KAMEN?! Udala se za 16 godina mlađeg partnera, pop došao tačno u podne

Autor:

Vesti

22.06.2021

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka i književnica Vedrana Rudan obajvila je na svom blogu tekst pod nazivom "Venčanje" u kome se navodi da se udala za svog 16 godina mlađeg partnera.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal
Vedrana Rudan

- Pop je došao tačno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili j*beni antifašisti koji su nosili vence na spomenik palim borcima, a limena muzika svirala je Lenjinov marš - napisala je između ostalog Vedrana.

- Nisam vam rekla, bio je na momačkoj večeri. Dečki su mu poklonili striptizetu, vratio se k meni u pet ujutro pijan, jedva sam s njega oderala bele, lanene pantalone. Otkrila sam žutu mrlju tamo gde je bila. F*fa mu je plesala u krilu. Ja sam sa svojim curama bila na devojačkoj večeri. Jesam li dobila stripera na poklon? Nisam. Šta bi se dogodilo da sam ja u pet ujutro došla doma pijana s mrljom na haljini? Danas ne bih bila udana žena. Momci su na te sitnice jako osetljivi.

- Pop nas je pitao je li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da "da". Izašli smo iz crkve. Antifašisti su nestali. Moje devojke su na nas bacale latice cveća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam buket. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Kuma Hela je plakala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading