CRNA GORA JE EVROPSKA KOLUMBIJA: Lađević u Novom jutru o hapšenju Božidara Stolića: On je samo manji šraf, zna se ko stoji iza svega!

Autor:

Vesti

13.06.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Novom jutru" na Tv Pink glavna tema bilo je hapšenje i ispitivanje inspektora za seksualne i krvne delikte Božidara Stolića koji se dovodi u vezu sa Veljkom Belivukom optuženim za brojna krivična dela.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Milan Lađević

Stolić se na ispitivanju branio ćutanjem otužen je da je odavao poverljive informacije pripadnici kriminalnog klana Radoju Zviceru, Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Komentarišući Stolićevo hapšenje glavni urednik Srskog Telegrafa Milan Lađević rekao je da to što je Stolić radio, radio je za novac kao i većina kojima je novac bio motiv. Stolić je samo jedan od ljudi kome je neko omogućio da to radi.

Lađević je takođe rekao da je Stolić za njega samo niži šraf i pored toga što je radio u SBPOK-u dovodi se pitanje ko ga je tu postavio odnosno delegirao za taj posao. Pitanje je da li su šefovi u MUP-u koji su radili za taj klan i ako jesu i oni i božidar Stolić moraju biti kažnjeni.

- Svi iz MUP-a koji su radili za taj klan moraju žestoko da odgovaraju Po meni, mnogo je gore kada neko iz MUP-a koji treba da štiti javni red i mir, koji treba da hapsi ubice, radi za mafiju i namešta svoje kolege, dovodi do nasilja celokupnog na ulicama od koga mogu da stradaju i zato ti koji su radili za državu ili policiju moraj uda budu najstrožije kažnjeni čak i više nego neki pripadnici mafijaške grupe jer oni to nisu smeli da rade. Oni su trebali da ih zaustave, a ne da im pomažu da osvoje tržište droge i da rade sve i svašta, da se dođe u situaciju da ugrože život predsednika republike - rekao je Lađević

On je tako napomenuo da ovde nije samo stvar Božidara Stolića i jednog klana već da iza svega stoje neka politička ruka koja usmerava celu ekipu i da se zna gde je ta ruka i da svi ćute na to

- Stvar je mnogo ozbiljnije, ovde smo pričali mnogo puta, da li ima neka politička ruka koja usmerava tu celu ekipu? Ima, naravno da ima i znamo gde je, i znamo da je u Crnoj Gori, i znamo da Evropa ćuti i znamo da je Crna Gora evropska Kolumbija i znamo da tamo ima najviše droge i da se najviše kriminala izvozi i EU ćuti i njoj je važniji Milo jer on podržava NATO, a svi ostali mogu da budu potrovani od droga i budu pobijeni, to je najveći problem a to je međunarodna zajednica koja ne sankcioniše ovakve ljude - rekao je Lađević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading