INSPEKTORI PADAJU JEDAN ZA DRUGIM! Božidar Stolić je tek poslednji u nizu policaja koji je završio sa LISICAMA NA RUKAMA!

Autor: Republika

Hronika

11.06.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje Božidara Stolića, inspektora za krvne i seksualne delikte SBPOK, o čemu je Republika prva ekskluzivno pisala, predstavlja nastavak borbe protiv organizovanog kriminala i još jedan od dokaza da krilatica "nema zaštićenih" nije tek puka fraza.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Da je država rešena da na čistac istera sve one koji su na ovaj ili onaj način sarađivali sa kriminalcima, jasno je i po tome što je hapšenje Stolića tek poslednje u nizu.

Prethodno su uhapšeni i Predrag Lajić, koji je bio načelnik Odeljenja za droge SBPOK, i Bojan Vasiljevski, koji je bio inspektor i v. d. šefa odseka za droge.

U februaru su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, odredili zadržavanje do 48 sati njemu Lajiću i Vasiljevskom, pripadnicima MUP, zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Stolić je, podsetimo uhapšen sinoć zbog sumnje da je odavao tajne ozloglašenom kavačkom klanu čiji je neformalni šef Radoje Zvicer.

Stolić je, kako smo prvi pisali, radio na slučaju "Belivuk - Miljković" i sabotirao istragu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading