MALI OTKRIO KADA ĆE BITI ISPLAĆENE 3.000 ZA VAKCINISANE: Penzioneri će dobiti pre ostalih!

Autor: Republika

Vesti

08.06.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Siniša Mali najavio je da će u sredu, 16. juna, biti isplaćeno po 3.000 dinara svim penzionerima koji su do 31. maja primili makar jednu dozu vakcine.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Ministar finansija Siniša Mali

Mali je rekao da će od 17. juna početi isplata za građane koji su se za taj novac prijavili preko sajta Uprave za trezor ili kol-centra.

Prijava za 3.000 dinara za građane starije od 16 godina koji su do 31. maja primili makar jednu dozu vakcine traje do 15. juna, podsetio je Mali i ističe da se do sada prijavilo oko 1.216.000 građana.

- Već 16. juna, prvog dana nakon isteka roka za prijavu, mi ćemo isplatiti sve penzionere koji su primili vakcinu do 31. maja. Od 17. juna kreće isplata svima onima koji su se prijavili - rekao je Mali za Tanjug.

Očekuje da će u narednih nekoliko dana nakon 17. juna biti isplaćeni svi građani koji se budu prijavili za 3.000 dinara kao nagradu za vakcinaciju.

Naime, za ovu meru podrške vakcinisanim građanima penzioneri ne prijavljuju, a prijavljuju se korisnici socijalne pomoći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading