(FOTO, VIDEO) SRPSKI POŠTAR UMALO OSTAO BEZ RUKE! Spaslo ga nesvakidašnje rešenje!

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da dostava pisama, paketa i računa, ume da bude opasan posao, najbolje znaju poštari. Počevši od vožnje biciklovima ili automobilima kroz grad, do životinjskih "čuvara" sa kojima se najčešće sreću u ruralnim sredinama.

RepublikaFoto: printskrin/youtube

Tako je jedan poštar kamerom zabeležio delić svog radnog dana i ako je suditi prema komentarima onih koji su je pogledali, mnoge uspeo da nasmeje, ali i razbesni.

On je sedeći u automobilu ispred jednog domaćinstva najpre dao znak za snimanje, pretpostavlja se, kolegi, a zatim ruku sa kovertom nekoliko puta gurnuo kroz prozor. Pas koji se nalazio sa druge strane žice, u dvorištu, čim je primetio šta se dešava, isprovociran odmah je počeo besno da laje i reži.

Nakon nekoliko pokušaja, poštar je "uhvatio" trenutak nepažnje psa i taman kad je koverta gotovo bila u sandučetu, životinja je ponovo počela da nasrće na njegovu ruku, gurajući glavu iznad žice kojom je ograđeno dvorište.

Na kraju, onemogućen da obavi svoj radni zadatak, uz obilje psovki, besno je bacio kovertu pored automobila i latio se volana.

Scena je podeljena na Jutjubu, a potom i na društvenim mrežama, gde su se javljale i kolege muškarca sa snimka koje kažu da se svakodnevno susreću sa ovakvim situacijama, te takođe, pribegavaju njegovom rešenju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading