OČEKUJE NAS VREMENSKA KLACKALICA: Posle sunčanog jutra slede pljuskovi i grmljavina, temperatura čak do 32 stepena

Autor:

Vesti

25.05.2021

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas promenljivo oblačno, ujutro na istoku i jugoistoku ponegde sa kratkotrajnom kišom, poslepodne i uveče na severu i zapadu, a tokom noći u ostalim krajevima mestimično kiša ili pljuskovi sa grmljavinom.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Foto: Ilustracija

Vetar će biti slab i umeren, pre podne u košavskom području jak, u južnom Banatu i olujni, jugoistočni. Posle podne vetar u skretanju na severozapadni, prvo u severnim i zapadnim delovima.

Jutarnja temperatura od 15 do 20 stepeni, a najviša dnevna temperatura biće od 24 do 32 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu promenljivo oblačno, pre podne suvo, a posle podne i uveče povremeno kiša ili pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura oko 19 stepeni, najviša oko 28.

Do kraja maja nestabilno, promenljivo oblačno i svežije s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Više padavina se očekuje u brdsko-planinskim predelima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading