(VIDEO) OVO JE VEOMA OPASNO! ŠTA AKO NEKO DETE TO URADI? Tiktoker Zoran koji je malterirao žirafu BIĆE KAŽNJEN?

Autor:

Vesti

17.05.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktoker Zoran Jovanović na društvenim mrežama stiče popularnost bahatim ponašanjem i ponižavanjem dece i odraslih, ali ni to mu nije bilo dovoljno pa je počeo da maltertira životinje.

RepublikaFoto: Tik Tok/Zoran Jovanović
Zoran Jovanović maltretira žirafu u Zoološkom vrtu

On je pre dva dana na svom profilu objavio snimak iz zoološkog vrta u kom je se vidi kako maltretira žirfu, očigledno misleći da radi nešto zanimljivo.

On se nije libio da uleti u pregrađeni deo sa žirafama u nadi da će skakati po njima i jahati ih. Sirota životinja nasmrt preplašena počela je da beži od njega kad je uleteo kao furija, a čuvar zoo vrta je viknuo na njega, te je nasilno prekinuto snimanje.

Osim što je uplašio životinju, rizikovao je i da ona njega napadne i povredi u samoodbrani. Povodom ovog incidenta oglasio i direktor Beogradskog zoološkog vrta.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Srboljub Aleksić, direktor Zoo vrta

- Već smo se konsultovali sa pravnicima, da vidimo možemo li preduzeti neke mere protiv ovog mladića...Strašno je to što je uradio jer životinje mogu na takve upade nepoznatih osoba odreagovati onako kako ne želimo. Žirafa je velika i snažna životinja i ne mogu ni da zamislim šta je moglo da se dogodi. Na ovaj način on daje loš primer deci koja ga prate na tiktoku. Šta treba sutra da se desi?! Da neko uradi isto jer je video od njega i jer misli da je to zabavno?! Nadam se da će nadležni reagovati kako se ovako nešto ne bi ponovilo - rekao je za Republiku Srboljub Aleksić, direktor Beogradskog zoološkog vrta.

 

 

Ponašanje ovog mladića izazvalo je gnev i bes na društvenim mrežama, te su pratioci osuli drvlje i kamenje po njemu, kome nije dovoljno što se iživljava nad ljudima već je počeo i nad nevinim životinjama.

- Super brate hajde tebe da zatvorimo i pustimo ljude da te zaje*avaju - glasio je jedan od komentara na Twitteru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Konstantin

01.07.2021 07:18

Bože kakav debil!? Pa ovaj troši kiseonik i izbacuje ugljendioksid??Zagađivač !!!