PRIZNANJE KOMPANIJI "DUNAV OSIGURANJE" ZA OMILJENI BREND POTROŠAČA

Autor:

Vesti

13.05.2021

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Svečanoj sali Skupštine Beograda danas su, u organizaciji udruženja „Moja Srbija” i uz podršku Grada Beograda, dodeljena priznanja „Miljenik potrošača“ za najbolje brendove na tržištu Srbije. Kompanija „Dunav osiguranje“ je u kategoriji „Osiguravajuća društva” glasovima potrošača izabrana za omiljeni brend i ponosno ponela titulu „Miljenik potrošača”.

RepublikaFoto: Promo

U konkurenciji od 1.500 brendova u 30 kategorija nominovane su najpoznatije domaće kompanije, koje su građani nagradili za kvalitet, prepoznatljivost i društvenu odgovornost. Priznanje „Miljenik potrošača” dodeljeno je na osnovu glasova potrošača, s ciljem podsticanja zdrave konkurencije među kompanijama i stvaranjem prepoznatljivog i prestižnog brenda u koji će građani imati poverenje.

Priznanje je ispred Kompanije „Dunav osiguranje“ primila predsednica Izvršnog odbora, Ivana Soković, koja je istakla da ovo priznanje predstavlja najbolji podsticaj i potvrdu uspešnog poslovanja Kompanije.

RepublikaFoto: Promo

- Prilagođavajući se novonastalim okolnostima i prateći tržište osiguranja i potrebe klijenata, ’Dunav osiguranje’ kontinuirano radi na unapređenju usluga, a ovo priznanje potvrda je da se trud isplati. Pored poslovnih uspeha, ovu ponosnu titulu ’Miljenika potrošača’ dugujemo našoj društvenoj zajednici i svima onima koji su nam ukazali poverenje - rekla je Ivana Soković.

U skladu sa sloganom Kompanije „Prijatelj ostaje prijatelj“, ponosni smo što smo opravdali poverenje potrošača, koje predstavlja najbolji podsticaj da i u narednom periodu istrajemo u našoj misiji podrške društvenoj zajednici i onima koji su njen najvažniji deo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading