Besplatno parkiranje uz novu aplikaciju "Parking servis"

Autor: Republika

Vesti

11.05.2021

16:24

U okviru promocije nove verzije aplikacije, "Parking servis" je omogućio besplatno parkiranje korisnicima, koji su svoja vozila tokom dana parkirali u garažama "Obilićev venac", "Masarikova", "Zeleni venac", "Pionirski park" i "Slavija".

Promo

Jedini uslov bio je da, uz asistenciju promotera, instaliraju novu aplikaciju. Uz unapređenu verziju aplikacije, plaćanje parkiranja u garažama je brzo i jednostavno, jer nakon skeniranja parking karte, korisnik u aplikaciji uslugu plaća onlajn i sve završava bez odlaska na blagajnu i bez čekanja u redu. 

Promo

- Aplikacija vozačima štedi vreme, tako što im prikazuje broj trenutno slobodnih parking mesta, pa nema više nepotrebnog kruženja, jer ih direktno navodi do samih objekata. Novina je i to što obaveštava korisnike da li imaju izdatu elektronsku dnevnu parking kartu ili je njihovo vozilo uklonio "pauk“ i na kojoj lokaciji se nalazi. Naš elektronski šalter, kao i unapređena aplikacija i novi sajt rezultat su modernizacije i digitalizacije rada i poslovanja "Parking servisa“, koji neprestano unapređuje svoje usluge u okviru strategije promocije Beograda kao "pametnog grada“ – smart city - izjavio je izvršni direktor "Parking servisa“ Miloš Petrović. 

Jedna od prednosti unapređene verzije aplikacije je i to što stanarima zonskog sistema parkiranja šalje notifikaciju o isteku mesečne pretplate, koju mogu onlajn da plate.

Promo

Nova verzija aplikacije korisnicima nudi da u istorijatu vide svako obaveštenje, od početnog da su platili parking, preko toga kada im ističe plaćeno vreme parkiranja, pa do informacije da li su ga prekoračili ili zaboravili da produže, te dobili eDPK. Pozivamo sve vozače, koji i narednih dana parkiraju u garažama "Parking servisa“, da potraže naše promotere i instaliraju novu aplikaciju, kako bi dobili besplatno parkiranje za taj dan.

Komentari (0)

Loading