(VIDEO) ANTIMASKER NAPAO PRODAVAČICE U SUBOTICI: Sramno ponašanje bahatog muškarca zgrozilo Srbiju!

Autor: Republika

Vesti

07.05.2021

19:13

Nemile scene u prodavnici u Subotici! Antimasker je maltretirao sve prisutne, jer prodavačice nisu htele da mu usluže suprugu s obzirom na to da nije imala masku.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Šta vi ste ovde organizovali neki maskenbal? A jedva dišete ispod tih maski. Je l znate zakon o potrošačima? Ne treba da se postupi po uredbi vlade republike Srbije, nego po zakonu - drao se navalentni Subotičanin.

Kada se izvikao, uzeo je korpu i počeo da je puni različitim proizvodima, a onda je ponovo počeo da galami tvrdeći da je zakon o potrošačima na njegovoj strani.

 

 

- Sad da vam kažu, "ne puštajte muškarce koji nisu u minićima", vi ih ne biste puštali. E, pa ne može tako. Još jednom vas pitam, da li ćete naplatiti robu koju sam uzeo? Nećete. Ja se pozivam na zakon koji kaže da imam pravo da iznesem robu za koju ne želite da mi izdate račun. Hvala lepo, doviđenja - rekao je on na kraju i izašao sa grickalicama koje nije platio.

Snimak tog maltretiranja radnica osvano je na društvenim mrežama, gde su u komentarima gotovo svi žestoko osudili bahatog Subotičana.

Komentari (0)

Loading