SRBLJANOVIĆEVA POHVALILA PROCES VAKCINACIJE PA POSLALA APEL GRAĐANIMA: Vakcinišite se da bismo se vratili u normalu

Autor:

Vesti

04.05.2021

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Srbljanović pohvalila je proces vakcinacije na jednom od punktova u Beogradu i tim povodom istakla na fenomenalnoj organizaciji, a uputila je i apel građanima koji se još uvek nisu vakcinisali ili se premišljaju da to obave.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Biljana Srbljanović

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović istakla je u objavi na Fejsbuk profilu da u Srbiji nikad ništa nije funkcionisalo dobro kao vakcinacija.

- Na Sajmu, na punktu za vakcinaciju danas - sve vakcine, desetine lekara, medicinskih radnika, volontera i nigde ljudi. Bukvalno nikad ništa u ovoj zemlji nije ovako dobro funkiconisalo, kao vakcinacija. Sve traje manje od 10 minuta, plus 15 min čekanja za eventualnu alergijsku reakciju. Spojler alert: niko nema alergijsku reakciju. Ajde ljudi, stvarno. Nemojte da hoćete da se vakcinišete da biste išli na more, a da vas boli uvo da se vakcinišete, da bismo ponovo živeli normalno. To nije stav. To je sebičluk - napisala je Biljana Srbljanović na svom fejsbuk profilu

Na Sajmu, na punktu za vakcinaciju danas - sve vakcine, desetine lekara, medicinskih radnika, volontera i nigde ljudi.... Posted by Biljana Keller on Tuesday, May 4, 2021

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading