NESTAO SINIŠA ADAMOVIĆ IZ JAGODINE! Hraniteljka u strahu!

Autor: Republika

Vesti

30.04.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Adamović iz Jagodine, koji već godinu dana živi u selu Lovci, nestao je u sredu oko 12 sati.

RepublikaFoto: printskrin/youtube

- Rekao je da ide da se šiša. Nisam htela da ga zovem pre 12 ili 13 sati dok ne završi. Kad sam ga pozvala oko 15 sati, nije bio dostupan. Od tada ne možemo da ga dobijemo. Na mesindžeru je taj dan poslednji put bio aktivan oko 11 sati - priča Sinišina hraniteljka Stevana Petrović.

Hraniteljka navodi da su se raspitivali u frizerskom salonu i kod ljudi koji ga poznaju, ali niko ga nije video, te su juče nestanak prijavili policiji.

- Čudno nam je jer uvek zaključa vrata i nosi ključ sa sobom. Ima crvenu torbicu bez koje ne izlazi iz kuće. Kad smo došli, videli smo da je otključano, ključ i torbica su bili u kući, ali ne i njegova lična dokumenta. On je ometen u razvoju i bojimo se da ga je neko preko Fejsbuka ubedio da ode s njim ili da mu je neko naudio - dodaje hraniteljka.

Stevana kaže da se Siniša uvek javljao kad ide negde i da nisu primetili nikakvu promenu u njegovom ponašanju.

Siniša ima ožiljak na čelu, nosi tamne naočare za vid, a na sebi je u trenutku nestanka imao maskirne pantalone i teget šuškavac.

Stevana moli sve koji imaju neke informacije o Siniši da se jave na broj telefona 064/425 00 86 ili da se obrate policiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading